İçeriğe geç

Müslüm Filmi Ne Zaman Çekildi

TRT 1 Müslüm filmi ne zaman?

Sorusu bu akşam yayınlanacak filme göre araştırılacak. Müslüm filmi 5 Aralık Salı günü TRT 1’de yayınlanacak.

Müslüm filmi gerçek bir hikaye mi?

Demirören Haber Ajansı’nın haberine göre, Müslüm Gürses’in babası Mehmet Akbaş’ın gişe rekorları kıran Müslüm filminde kızını ve eşini öldürdüğü senaryosunun gerçek olmadığı ortaya çıktı.

Müslüm filmi neden mahkemelik oldu?

Müslüm filminin senaryosundan müziklerine, oyuncu kadrosundan kurgusuna kadar her şeyi kendisinin seçtiğini belirten Yönetmen Tülün Kızılırmak, filmin yapım şirketi ICNN Production and Digital Arts’a yazarlık ve ortak yapımcılık iddiasıyla dava açtı.

Müslüm filmi hangi mahallede çekildi?

Filmin ilk mekanı Müslüm Gürses’in doğum yeri olan Halfeti. Gürses’in hayatındaki her şehir atlanmadan filme dahil edilmiş. Filmin çekildiği diğer şehirler arasında Adana ve İstanbul da yer alıyor.

Müslüm filmi ne kadar kazandı?

İstanbul. Müslüm Gürses’in gerçek hayat hikayesini sinemaya taşıyan “Müslüm” filmi, bir ayda 5 milyon 56 bin izleyiciye ulaştı. Box Office Turkey’e göre Can Ulkay ve Hakan Kırvavaç’ın yönettiği ve “Ketche” olarak bilinen filmin hasılatı 67 milyon liraya ulaştı.

Müslüm filmi kimin hayatını anlatıyor?

Filmde Gürses’in hayatıyla ilgili bazı yanlışlıklar var. Filmde Gürses’in Gülhane konserinde bıçaklandığı gösteriliyor ancak Gürses’in Bursa konserinde bıçaklandığı gösteriliyor. Gürses’in Muhterem Nur ile evlendikten sonra sinirlendiği ve alkol tüketimi nedeniyle Nur’a şiddet uygulandığı gösteriliyor.

Müslüm filmi Ahmet’e ne oldu?

Pişmanlığı ve mahkemedeki davranışları nedeniyle komite Akbaş’ın cezasını 20 yıla düşürdü. Örneğin, mahkeme kayıtlarına Mehmet Akbaş’ın boşanmış olduğu Emine Demirdöver’i, oğulları Ahmet’i kendisine vermediği gerekçesiyle bıçaklayarak öldürdüğü ve bu suçtan dolayı 20 yıl hapis cezasına çarptırıldığı kaydedildi.

Müslüm filminde oynayan çocuk kim?

Şahin Kendirci filmde Müslüm Gürses’in genç rolünü canlandırıyor.

Müslüm filminde Muhterem Nur’u kim oynadı?

Müslüm Gürses’in çocukluğunu O Ses Çocuk ödüllü Şahin Kendirci canlandırırken, hayatını Timuçin Esen, eşi Muhterem Nur’u ise usta oyuncu Zerrin Tekindor canlandırdı.

Ezo Akbaş nasıl öldü?

Filmde Müslüm Gürses’in babasının evde karısını bıçaklaması, kızı Ezo’yu ise kundak bezini duvara vurarak öldürmesi anlatılıyor ancak mahkeme kayıtlarında böyle bir kayıt veya ayrıntı bulunmuyor.

Müslüm filmi neden kendi sesi yok?

Katılımcıların, “Neden Müslüm Gürses’in kendi sesini kullanmadınız?” sorusuna filmin yapımcısı Mustafa Uslu, “Zor olan Müslüm Gürses’in sesini kullanamamak” yanıtını verdi. Uslu, “En zoru da bu şarkıları onun yorumuyla başarıyla seslendirmek” dedi.

Müslüm Gürses neden bıçaklanmış?

Bıçaklama: Gürses, bir gün Bursa’da verdiği bir konserde kendisini çok sevdiği için bir hayranı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Gürses daha sonra kendisini bıçaklayan hayrandan şikayetçi olmadı ve onu affetti.

Müslüm filmi konusu nedir?

Şarkıcının iniş çıkışlarla dolu unutulmaz hayatının anlatıldığı filmde, milyonlarca insanı etkileyen Müslüm Gürses’in müziğine, çocukluğundan ölümüne kadar hayatına yön veren isimlere ve her fırsatta aşkını dile getirdiği eşi Muhterem Nur’a odaklanılıyor.

Müslüm Gürses filmi kim oynuyor?

Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor’un başrollerini paylaştığı Müslüm’ün oyuncu kadrosunda Erkan Avcı, Erkan Kolçak Köstendil, Şahin Kendirci, Ayça Bingöl, Erkan Can, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez Güven Kıraç ve Timuçin Esen yer alıyor.

Müslüm filmi TV’de ne zaman?

Yayımlandığı günden bu yana büyük ilgi gören “Müslüm”, TRT 1’de saat 23.15’te yayınlanacak.

Bugün Müslüm filmi hangi kanalda?

“Müslüm” adlı yapım şu anda Netflix ve TV+’da izlenebilir. Ayrıca “Müslüm” içeriğini Apple TV’den satın alabilir ve indirebilir veya Apple TV’den kiralayıp çevrimiçi izleyebilirsiniz.

Müslüm ne zaman oynayacak?

Ayça Bingöl, Erkan Can, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez ve Güven Kıraç gibi başarılı isimlerin yer aldığı biyografik yapım ‘Müslüm’ 26 Ekim 2018’de vizyona girecek.

Müslüm filmi konusu nedir?

Şarkıcının iniş çıkışlarla dolu unutulmaz hayatının anlatıldığı filmde, milyonlarca insanı etkileyen Müslüm Gürses’in müziğine, çocukluğundan ölümüne kadar hayatına yön veren isimlere ve her fırsatta aşkını dile getirdiği eşi Muhterem Nur’a odaklanılıyor.

Müslüm filminde oynayan çocuk kim?

Şahin Kendirci filmde Müslüm Gürses’in genç rolünü canlandırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir